Hur du hanterar kundens kontaktpersoner

Hjälp

I Bizzjoiner kan du definiera vilka av företagets anställda som ska visas som kunden kontaktpersoner. Det gör att kunden snabbt och smidigt får en bild av de personer på företaget som de kan kontakta i olika frågor. 

Card Back Card Front

Mina sidor

Under sidan "Mina sidor" ser kunden en sammanställning av informationen i kundportalen. Där kan du lägga in de kontaktpersoner som är kopplade till respektive kund. Om du har rollen Medarbetar admin i kundportalen kan du lägga upp och underhålla registret med kunder.

Bizzjoiner Mina sidor

Definiera kontaktpersoner

 1. På sidan Administration väljer du alternativet Kunder och därifrån väljer den kund du vill definiera kontaktpersoner för.
  Bizzjoiner Kundkort
 2. Skriv in den eller de anställd som du vill ska visas som kontaktpersoner i fältet Primära kontaktpersoner. För att ta bort en redan angiven anställd från att visas som kontaktperson klickar du på "ta-bort-krysset" bredvid namnet.
 3. Klicka på knappen Spara företag.

Min profil

Användare kan själva redigera sin egen profil i Bizzjoiner. Som anställd kan då genom detta ändra vilket information som kommer att visas för kunderna på sidan "Mina sidor".

 1. För muspekaren över din profilbild och välj alternativet Min profil i menyn som visas.
  Bizzjoiner välj att redigera min profil
 2. Formuläret för ditt användarkonto och profil visas. Skrolla ner på sidan till de fält som visas för kunderna. Informationen kring dig som visas för kunderna är det som sparas i fälten Bild, Namn, Efternamn, Telefonnummer samt Yrkestitel.
  Bizzjoiner Redigera min profil
 3. När du är färdig med redigeringen av dina uppgifter klickar du på knappen Spara.

Ändra andras profiler

Som administratör av kundportalen kan du även redigera andras profiler.

 1. På sidan Administration väljer du alternativet Medarbetare.  
 2. Välj den användare vars profil du vill redigera genom att klicka på knappen RedigeraSymbol för att redigera medarbetare i Bizzjoiner kundportal
 3. Redigera profilen och spara på samma sätt som medarbetaren kan göra själv.

Andra avsnitt

Guider