background

 

 

 

 

 

 

 

Snabbt och enkelt

Med Bizzjoiner kan du snabbt komma igång med företagets kundportal och se till att leverera kundservice i världsklass. Vårt startpaket inkluderar allt från uppsättning, utbildning och koppling till din affärslösning. Vi har kopplingar till flera av de ledande affärslösningarna idag bland annat Microsoft Dynamics 365 (Sales och Business Center).

I vårt startpaket har vi tagit med aktiviteter som säkerställer att du och dina kunder snabbt kommer igång med Bizzjoiner till en i förväg känd kostnad. 

Färdiga mallapplikationer

De färdiga mallapplikationerna som finns att tillgå i Bizzjoiner gör att du enkelt kan komma igång med de vanligaste och mest eftersökta funktionerna i en B2B kundportal. 

I vårt standardiserade startpaketet går vi igenom företagets och dina kunders behov och matchar mot färdiga funktioner.

Workshops

Vi hjälper er att definiera hur kundportalen bäst ska utformas för att passa er och era kunder. I workshops kan förutom företagets nyckelanvändare även relevanta kunder bjudas in för att komma med sin väldigt viktiga input om vad som är viktigt för dem.

Roadmap

Tillsammans sätter vi upp en roadmap över hur etableringen av kundportalen ska genomföras. Detta görs i form av ett schema där vi planerar i vilken takt funktioner ska etableras samt i vilken takt kunder ska bjudas in till portalen.

I utrullningen av kundportalen till företagets samtliga kunder använder vi bland annat Bizzjoiners aktivitets och nöjdhetsloggning för att med säkerhet veta när det är dags att ta nästa steg.

Bekymmersfri drift

Driften av en Bizzjoiner kundportal är bekymmersfri då den levereras i form av en molnbaserad tjänst. Frågor om teknik, säkerhet och prestanda är redan på plats vilket gör att ni kan fokusera på att leverera kundnytta. 

Med Bizzjoiner behöver du inte oroa dig för att växa ur lösningen när din affärsverksamhet växer och fler kunder bjuds in till kundportalen.